MIRIAN (karyola) Luxus ágy panellel matraccal

MIRIAN (karyola) Luxus ágy Panellel

Igazi luxus termék! több féle színben is választható!

Méretekről árakról érdeklődjön

elérhetőségeinknél!

1 350 000 Ft
1 350 000 Ft / 1 g


Leírás

Igazi luxus termék! több féle színben is választható!

Méretekről árakról érdeklődjön

elérhetőségeinknél!

Álmodj továbbra is nagyban és aludj kényelemben ezzel a luxus ággyal, amely a luxus és elegancia megtestesítője! Ez az ágy panellel díszített fejtámlával a tökéletes választás azok számára, akik a stílust és a kényelmet egyesítik az alvás élményében.

A luxus ágy kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. Az ágy szilárd szerkezete és a precíziós kidolgozás minden részletében megmutatkozik. A panellel díszített fejtámla elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz az ágynak, így a hálószobád valóban exkluzív légkört sugároz.

A luxus ágy a kényelemre és a pihenésre fókuszál. Az ergonomikus kialakítás és a megfelelő alátámasztás biztosítja a megfelelő tartást és kényelmet az alvás során. A nagyobb méretű ágyfelület pedig elegendő helyet kínál a teljes ellazuláshoz és pihenéshez.

Ez az ágy a luxust és a stílust egyesíti, miközben kompatibilis a különböző belső stílusokkal. Különféle színválasztékban rendelhető, így lehetőséged van személyre szabni az ágyat a saját ízlésed és a hálószobád hangulata szerint.

Tedd a hálószobádat a tökéletes helyszínné a pihenéshez és a luxushoz ezzel a lenyűgöző luxus ággyal panellel! Ne engedd, hogy a kompromisszumok befolyásolják a minőséget és a stílust. Rendeld meg még ma, és élvezd a magas színvonalú alvásélményt, amit ez a luxus ágy nyújt.

RENDEZZE BE VELÜNK OTTHONÁT

Boxspring ágyak:


Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!