ASZF

Általános szerződési feltételek

Bevezető rendelkezések

1.1. Az általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a STIL GALLERY KFT (a továbbiakban: Szolgáltató) és az áruházban vásárló fogyasztó (a továbbiakban: Vásárló) között létrejövő adásvételi szerződés (a továbbiakban: Szerződés) alapjául szolgálnak.

1.2. Az áruház a https://www.stilgallerybutor.hu címen érhető el, és az áruház használata a Vásárló részéről az ÁSZF elfogadását jelenti.

1.3. A Szolgáltató adatai: STIL GALLERY KFT, 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 185, Adószám: 28801797-2-20, Cégjegyzékszám: 20-09-068990.

Árak és fizetési feltételek

2.1. Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, és magyar forintban értendőek. Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA).

2.2. Az áruházban található termékek árai nem tartalmazzák a szállítási díjat, melyet a Vásárló fizetendő.

2.3. A Vásárló a termékek megrendelésekor köteles megadni a számlázási és szállítási adatokat, valamint a fizetési mód kiválasztását.

2.4. A termék árának 50%-a előlegként fizetendő a megrendelés véglegesítésekor, a fennmaradó összeget pedig a termék átvételekor kell kifizetni a Szolgáltatónak.

2.5. A fizetési lehetőségek közé tartozik bankkártyás fizetés, átutalás, illetve készpénzben történő fizetés a termék átvételekor.

Szállítás és átvétel

3.1. A Szolgáltató a megrendelést követően az előre egyeztetett határidőn belül eljuttatja a terméket a Vásárló által megadott szállítási címre, vagy átvételre az áruházban.

3.2. A szállítási határidő általában 1-3 munkanap, amennyiben az adott termék készleten van, és a szállítási cím Magyarország területén belül található. A nem raktáron lévő termékek esetében a szállítási határidő eltérő lehet, erről a Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót.

3.3. A szállítási díj a Vásárlót terheli, melyről a Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót a megrendelés véglegesítésekor.

3.4. Amennyiben a Vásárló nem az áruházban kéri a termék átvételét, a szállítás során előforduló károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

3.5. A termékek átvételekor a Vásárló köteles azokat átvizsgálni, és ha bármilyen sérülést vagy hiányosságot tapasztal, azt azonnal jelenteni kell a Szolgáltatónak.

3.6. Amennyiben a Vásárló nem tudja átvenni a terméket a megrendelt időpontban, úgy köteles erről a Szolgáltatót értesíteni, és egyeztetni az átvétel időpontjáról.

Visszatérítési és cseregarancia

4.1. Amennyiben a Vásárló elégedetlen a megvásárolt termékkel, úgy jogosult a termék visszaküldésére az ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint.

4.2. A visszaküldési határidő 14 nap, mely a termék átvételétől számított első munkanap.

4.3. A termék visszaküldése előtt a Vásárló köteles értesíteni a Szolgáltatót a visszaküldés szándékáról, valamint az átvételi határidőn belül visszaküldeni a terméket eredeti állapotában, hiánytalan tartozékaival együtt.

4.4. Amennyiben a termék a fentieknek megfelelően került visszaküldésre, a Szolgáltató köteles a termék árát a visszaküldés időpontjában érvényes áron visszafizetni a Vásárlónak.

4.5. A Szolgáltató 6 hónapos cseregaranciát vállal a termékeire, melynek feltételeiről a Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót.

Adatvédelem

5.1. A Szolgáltató az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli a Vásárló által megadott személyes adatokat, melyeket kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében használ fel.

5.2. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy a Vásárló által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki azokat harmadik félnek, kivéve az eseteket, amikor az adatokat a jogszabályok alapján ki kell adni.

5.3. A Vásárló jogosult a személyes adatai módosítására, törlésére vagy adatainak kezelése elleni tiltakozásra. Az adatok módosítására a Vásárló a regisztráció során megadott e-mail címén vagy telefonon keresztül tudja kérelmezni.

Jogviták rendezése

6.1. A Vásárló és a Szolgáltató közötti jogviták rendezése érdekében a felek elsődlegesen békés megoldást keresnek egymással történő egyeztetéssel.

6.2. Amennyiben a felek közötti jogvitát nem sikerül békésen rendezni, akkor a jogvitát a Szolgáltató székhelye szerint illetékes bíróság előtt kell rendezni.

Egyéb rendelkezések

7.1. A Szolgáltató jogosult az ÁSZF feltételeinek egyoldalú módosítására, melyről a Vásárlót a honlapon közzétett változásokkal előzetesen tájékoztatja.

7.2. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap működésében, vagy az áruházi termékleírásokban bekövetkező esetleges hibákért vagy pontatlanságokért.

7.3. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a honlap működését, vagy az áruházban található termékek árait bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

7.4. A Szolgáltató nem felelős az áruházban található más honlapokra mutató linkek tartalmáért és működéséért.

Jelen ÁSZF utolsó módosítása: 2023. április 18.

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!