LIGHT (isle)boxspring ágy matraccal

LIGHT Boxspring ágy matraccal

Bármilyen méretben rendelhető

750 000 Ft
750 000 Ft / 1 g


Leírás

LIGHT Boxspring ágy matraccal- Stil Gallery Bútor

Boxspring ágy matraccal

Fedezze fel a Stil Gallery Bútor webáruház elegáns Boxspring ágyát, amely a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyát nyújtja. Ez a 180*200cm-es ágy a luxus és a minőség szinonimája, és biztosítja az optimális pihenést és alvást az Ön számára.

Az ágy kiváló minőségű anyagokból és precíz kidolgozással készül. Az elegáns bézs színű kárpitozás stílusos megjelenést kölcsönöz az ágynak, és lehetővé teszi, hogy harmonizáljon bármilyen belső térrel. A magas minőségű és tartós anyagok biztosítják az ágy hosszú élettartamát.

A boxspring rendszer garantálja a kiváló alváskomfortot és a megfelelő testtartást. Az ágy tartós vázszerkezettel rendelkezik, amely stabilitást és megbízhatóságot biztosít. A rugalmas és rugós matrac rétegei optimális támogatást nyújtanak a testnek, miközben csökkentik a nyomáspontokat és javítják a vérkeringést. A matrac kényelmesen puha és párnázott felülete extra kényelmet biztosít a pihenéshez.

A  Boxspring ágy matraccal180*200cm, így bőséges teret nyújt az egyéni alvási preferenciákhoz. Ez az ágy ideális választás azoknak, akik szeretik az alvás közbeni mozgást vagy több helyet igényelnek a pihenéshez. A nagy méretű fekvőfelületen könnyedén elhelyezkedhet, így kényelmes és pihentető éjszakai alvást élvezhet.

Válassza a Stil Gallery Bútor webáruház  Boxspring ágyát, hogy otthonában egy luxus hálószobát teremtsen. 

RENDEZZE BE VELÜNK OTTHONÁT

Boxspring ágyak:


Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!