Tokyo modern ülőgarnitúra bútor

Tokyo modern ülőgarnitúra bútor MEGA

  • 3-as 270*90*80cm, 490.000ft
  • 2-es 200*90*80cm. 390.000ft
  • Fotel 100*90*80cm. 270.000ft

Variáció kiválasztása:

270 000 Ft-tól

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a luxus ülőgarnitúránkat, amely a stílus és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja. Ez a bútordarabcsalád a magas minőségi elvárásoknak megfelelően lett tervezve, hogy otthona központi részévé váljon, és a családja és vendégei számára maximális kényelmet biztosítson.

A luxus ülőgarnitúra dizájnja modern és elegáns. A minőségi anyagokból készült ülések puhasága és kényelme kényelmes ülési élményt garantál. A párnázat kiváló minőségű habból és könnyű karbantartású szövetből vagy prémium minőségű bőrből készülhet, amelyek választhatóak a személyes preferenciáknak és a belső tér stílusának megfelelően.

Az ülőgarnitúra stílusos és letisztult megjelenése tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba és belső terekbe. A részletek, mint például a finom varrások és a króm vagy fém lábak, még inkább kiemelik a luxus hangulatot.

Bízzon meg bennünk a minőségben és a kényelemben, és válassza a luxus ülőgarnitúrát, hogy otthona valódi stílus- és kényelemközpontjává váljon. Legyen részese az exkluzív élménynek, amelyet ez a bútor darab nyújt, és élvezze a magas színvonalú pihenést és párbeszédet, amelyet csak egy igazán luxus ülőgarnitúra biztosíthat.


Ezek is érdekelhetnek

Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!