Lucas modern hálószoba bútor

Lucas modern hálószoba bútor Mega

Kompletten

1 100 000 Ft

Lucas modern hálószoba bútor Mega, Kompletten

A Stil Gallery Bútor webáruház örömmel mutatja be a Lucas modern hálószoba bútor Mega kollekciót. Ez a komplett bútorszett kifinomult stílussal és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy luxussá és kényelemmé tegye otthona hálószobáját.

A Lucas hálószoba bútor Mega kollekciója modern vonalvezetésével és letisztult megjelenésével tökéletesen illeszkedik a mai divattal. A bútorokat a részletek kidolgozása és az elegáns felületek jellemzik, amelyek lenyűgöző látványt nyújtanak.

Az ágy központi eleme a hálószobának. A Lucas ágy modern stílusa és kényelmi funkciói egyaránt lenyűgözőek. Az ágyrács és a kárpitozott fejtámla kényelmet biztosítanak az alváshoz, míg a masszív vázszerkezet stabilitást és tartósságot garantál.

A Lucas hálószoba bútor Mega kollekció tartalmazza az éjjeliszekrényeket és a ruhásszekrényeket is. Az éjjeliszekrények praktikus tárolóhelyet nyújtanak az értékes tárgyak és az olvasnivalók számára, míg a tágas ruhásszekrények rendszerezett tárolóhelyet biztosítanak a ruháknak és kiegészítőknek.

A Lucas modern hálószoba bútor Mega kollekció a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja. Ez a komplett bútorszett ideális választás azoknak, akik egy modern és elegáns hálószobát szeretnének teremteni otthonukban.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékleírásokat a képzeletünk alapján állítottuk össze, és azok nem az adott termék valós leírását tükrözik. Az aktuális információkért és a rendeléssel kapcsolatos részletekért kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal vagy látogasson el a Stil Gallery Bútor webáruház hivatalos honlapjára.


Ezek is érdekelhetnek

Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!