SEVDA (essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor.

SEVDA

Bármilyen összeállításban, vagy több színben választható!

Asztal 6 szék, komód+ tükör, tv komód, ülőgarnitúra 3*3*1*1

4 350 000 Ft


Leírás

SEVDA (essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor - Stil Gallery Bútor

Fedezze fel a Sevda (Essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor garnitúránkat. Ez a bútorcsalád tökéletes választás az elegancia és a kényelem szerelmeseinek. Minőségi anyagokból készült, modern dizájnnal és kifinomult részletekkel rendelkezik, amelyek felülmúlják az elvárásokat.

Az étkezőasztal és a hat darab szék a közös étkezések és összejövetelek színhelye lesz. Az asztal elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern belső térhez, míg a székek kényelmes ülőfelülettel és stabil szerkezettel rendelkeznek. Minden darab személyiséget kölcsönöz a helyiségnek.

A komód és a hozzá tartozó tükör a helyiség stílusos tárolóelemeivé válnak. A komód nagy tárolókapacitással rendelkezik, és lehetőséget nyújt az apró tárgyak, étkészletek vagy dekorációk rendezett elhelyezésére. A tükör pedig egyaránt funkcionális és dekoratív elem, amely kibővíti a tér érzetét és fokozza a fényt.

A TV-komód tökéletesen illeszkedik a modern televíziókhoz, és praktikus tárolási lehetőséget biztosít a médialejátszóknak és más kiegészítőknek. Kényelmes elrendezése és egyedi stílusa szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a nappalinak.

Az ülőgarnitúra a kényelem és a dizájn tökéletes egyensúlyát hozza létre. A 3+3+1+1 ülőhelyes kialakítás lehetővé teszi, hogy a család és a vendégek kényelmesen üljenek. A minőségi párnázat és a kényelmes ülőfelületek biztosítják a kikapcsolódást és a kényelmet. A bútor formatervezése elegáns és modern légkört teremt a helyiségben.

A Sevda (Essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor igazán kiemelkedő választás, amely minden bútorozott helyiséget feldob és eleganciával tölt meg. Készítsen otthonában egy modern és exkluzív légkört ezzel a bútorcsaláddal, amely a minőségi anyagok és a gondosan kidolgozott részletek együtteséből született.

A Sevda (Essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor az otthona ékköve lesz. A bútorok magas színvonalú kivitelezése és a precíz kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Elegáns és luxus hatást keltnek, és tökéletesen illeszkednek a modern belső térhez.

Ez a bútorcsalád nem csak a stílust és a kifinomultságot képviseli, hanem a funkcionalitást is szem előtt tartja. Az étkezőasztal és a székek kényelmes ülőfelületekkel rendelkeznek, így kellemes és élvezetes lesz az étkezés vagy a családi összejövetelek. Az asztal tágas mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjenek rajta az étel és az italok, miközben a székek kényelmes támaszt nyújtanak hosszabb beszélgetésekhez.

A komód és a tükör nemcsak praktikus tárolóeszközök, hanem egyúttal stílusos kiegészítők is. A komód számos rekesze lehetővé teszi az apróbb tárgyak rendezett elhelyezését, míg a tükör tágítja a teret és megvilágítja azt. 

A TV-komód tökéletes megoldás a modern televíziók tárolására és bemutatására. A polcok és a rekeszek segítségével rendezett és áttekinthető marad a médialejátszók és a kábelek elhelyezése. 

Az ülőgarnitúra a szobában a központi szerepet tölti be. A kényelmes ülőfelületek és a minőségi párnázat biztosítja a pihentető időtöltést és a kényelmet. A 3+3+1+1 elrendezés lehetővé teszi, hogy a család és a vendégek kényelmesen elférjenek rajta. A bútorok formatervezése és a részletek kiemelik a modern stílust és az exkluzivitást.

A Sevda (Essen) Luxus modern ülőgarnitúra és étkezőbútor  minden részletében a prémium minőség és a kifinomultság jellemzi. Az elegáns és modern dizájn harmonikus összhangban van a strapabíró anyagokkal és a gondosan kidolgozott részletekkel. Ez a bútorcsalád tökéletes választás azoknak, akik egyedülálló stílust és luxust szeretnének otthonukba.

Bárhol is helyezze el ezt a bútorcsaládot, az azonnal feldobja és átalakítja a helyiséget. 

Válassza a Sevda (Essen) Luxus modern ülőgarnitúrát és étkezőbútort, hogy otthona új szintre emelje a kényelmet, a stílust és az eleganciát. Élvezze a minőségi anyagok, a részletekre való odafigyelés és a modern dizájn által nyújtott élményt. 

Ez a bútorcsalád tökéletes választás azoknak, akik egyedi és exkluzív otthoni környezetet szeretnének teremteni.

RENDEZZE BE VELÜNK OTTHONÁT

Luxus modern ülőgarnitúra bútor:


Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!