Desiree Étkező asztal(hosszabbítható)

Desiree Étkező asztal(hosszabbítható)

180+45*100*79cm

340 000 Ft

Tegye étkezőjét a középpontba ezzel a kifinomult és elegáns étkezőasztallal! Ez a lenyűgöző bútordarab tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megteremteni az ideális helyet a családi és baráti összejövetelekhez, valamint az ízletes ételek és jó társaság élvezetéhez.

Az étkezőasztal tervezésekor a funkcionalitás és az esztétikum voltak az elsődleges szempontok. Az asztal erős és masszív szerkezete biztosítja a stabilitást és a tartósságot, miközben stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A minőségi anyagokból készült asztallap könnyen tisztán tartható és ellenáll az mindennapi használatból eredő kopásnak és karcolásnak.

Az étkezőasztal mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen rajta akár a család teljes létszáma vagy a baráti társaság. Az elég hely, hogy mindenki kényelmesen elférjen és élvezhesse az étkezés vagy a közös beszélgetések pillanatait. Az asztal tágas felülete lehetővé teszi a teríték és az ételek elhelyezését, így elegánsan és rendezetten tálalhatja vendégeit.

Az étkezőasztal stílusa és dizájnja klasszikus és időtlen, amely könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Kiválóan kombinálható más bútorokkal és dekorációs elemekkel, így lehetőséget nyújt arra, hogy saját egyéni stílusát tükrözze. Legyen szó modern vagy hagyományos berendezésről, ez az étkezőasztal remekül fog mutatni a helyiségben.

Ne habozzon, válassza az eleganciát és a kiváló minőséget ezzel az étkezőasztallal, és teremtse meg az ideális helyet a családi étkezésekhez és a baráti összejövetelekhez! A tartósság, a kényelem és a stílus együttesen jellemzik ezt a bútort, így nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítője lesz otthonának. Rendelje meg most, és élvezze az ízletes ételek és a kellemes társaság pillanatait az új étkezőasztalánál!


Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!