NOVA Klasszikus étkező bútor Komód+2 tükörrel

NOVA Klasszikus étkező bútor Komód+2 tükörrel

220*100*55cm.

646 000 Ft

Örvendezzen meg egy gyönyörű klasszikus étkező bútorkészletnek, amely eleganciával és funkcionalitással varázsolja otthonát. A komód és a 2 tükör párosa tökéletesen kiegészíti egymást, és stílusos megoldást nyújt a tárolásra és a tükör használatára is.

A komód letisztult vonalai és időtálló kialakítása a klasszikus stílus jegyében fogant. Számos rekeszt és fiókot kínál az edények, evőeszközök és más étkezési kellékek tárolására. Kényelmesen elhelyezheti a terítőket és más étkezőszobai kiegészítőket a tágas tetején, így mindig kéznél lesznek.

A hozzá tartozó tükör pedig a helyiség mélységét és tágasságát növeli, miközben fényt és eleganciát ad az étkezőnek. A tükör felülete tiszta és törésálló, így hosszú éveken át csodálatosan megőrzi ragyogását.

Ez a klasszikus étkező bútor kiváló minőségű anyagokból készül, melyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A részletek gondos kidolgozása és a kifinomult díszítések egyedi stílust kölcsönöznek a bútoroknak, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen klasszikus berendezéshez.

Tegye étkezőjét még vonzóbbá és kifinomultabbá ezzel a klasszikus étkező bútorkészlettel, amely időtlen eleganciát sugároz. Vásárolja meg most, és garantáltan emlékezetessé teszi az étkezéseket és az otthoni összejöveteleket.


Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!