AURORA (H2o) 2 AJTÓS KOMÓD

Aurora(H2o) 2 ajtós komód

95*50*79cm

Variáció kiválasztása:

190 000 Ft

Ön egy praktikus és stílusos tároló megoldást keres a szobájába? Akkor ne keressen tovább, mert a 2 ajtós komód tökéletes választás lehet Önnek! Ez a sokoldalú bútordarab nemcsak rendkívül funkcionális, hanem lenyűgöző megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek.

A 2 ajtós komód kiváló minőségű anyagokból készül, és tartós szerkezete garantálja, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja Önt. A masszív fa vázszerkezet és a minőségi furnérozás biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Az ajtók sima és könnyű nyitását praktikus fogantyúk segítik, melyek a komód egészének stílusával harmonizálnak.

A komód két tágas ajtóval rendelkezik, amelyek mögött elrejtheti a mindennapi tárgyakat és holmikat. Legyen szó ruhákról, könyvekről vagy más tárgyakról, ez a komód ideális helyet biztosít a rendezett tároláshoz. A belső polcok lehetővé teszik a tárgyak kategorizált elhelyezését, míg a tetején további dekorációs elemeket vagy használati tárgyakat helyezhet el.

A 2 ajtós komód egyszerű, de stílusos designja lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térbe könnyedén illeszkedjen. Legyen szó modern vagy klasszikus enteriőrről, ez a komód remekül mutat a szobában, a nappaliban, az előszobában vagy akár a hálószobában is. A sima felületek és az elegáns vonalak a tér letisztultságát és harmóniáját erősítik.

Ne habozzon, válassza a praktikumot és a stílust egyetlen bútordarabban! Rendelje meg most a 2 ajtós komódot, és élvezze a rendezett és stílusos szobát, amelyben minden tárgy könnyen elérhető. Legyen a komód az otthona tökéletes tároló megoldása!


Ezek is érdekelhetnek

Kategóriák

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!