UNIQUE KLASSZIKUS ÜLŐBÚTOR

Szállítási idő: 4-5 hét

UNIQUE KLASSZIKUS ÜLŐBÚTOR

3*2*1

6 950 000 Ft

Ismerje meg ezt a kifinomult 3 részes ülőbútort, amely magával ragadó stílust és kényelmet kínál otthonában. Ez a gyönyörű bútorkészlet ideális választás azoknak, akik szeretik az eleganciát és a minőséget.

A kanapék és a fotel kifinomult kialakítása a modern és időtlen vonalak találkozását jelenti. A tartós vázszerkezet biztosítja a stabil alapot, míg a minőségi habpárnázat és a puha kárpitozás egyedülálló kényelmet nyújt a mindennapos használat során.

A 3 személyes és 2 személyes kanapék tágas ülőfelülete ideális helyet biztosít a család és a barátok kényelmes üléséhez. A fotel pedig kiválóan alkalmas arra, hogy egy kis személyes időt töltsön el a pihenés és a relaxáció jegyében.

Ez a bútorkészlet tökéletesen illeszkedik a nappali, a társalgó vagy akár a hálószoba berendezéséhez. A klasszikus és letisztult megjelenés bármilyen belső térbe eleganciát és stílust visz. Kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú távon megőrzi eredeti szépségét és funkcionalitását.

Ne habozzon! Szerezzen be most egy ilyen 3 részes ülőbútort, hogy otthona igazán vonzó és kényelmes legyen. Hagyja, hogy ez a bútorcsalád magával ragadja Önt és szeretteit, és élvezze a pihenés és az együttlét kényelmét egyedülálló stílusban!


Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!