TV kompozíció Yerli (TV14) Tükrös TV komód

Új termék

TV kompozíció Yerli (TV14) Tükrös TV komód

Megrendelés elött érdeklődjön az eladótól!

325 000 Ft

Az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot


Leírás

TV kompozíció Yerli (TV14) Tükrös TV komód

Bemutatjuk a legújabb termékünket, a TV kompozíciónkat, amely kiválóan alkalmas otthona berendezéséhez és a TV-élmény fokozásához.

A TV kompozíciónk modern és letisztult designja tökéletesen illeszkedik a modern nappali bútorokhoz, és több funkcionális elemet is tartalmaz, amelyek megkönnyítik mindennapi életét. A TV állvány 2 ajtós, amelyek tárolási lehetőséget biztosítanak otthona elektronikai kiegészítőinek és rendelkezik egy álkandallóval is.

Az ebben a kompozícióban található üvegpolcok is lehetővé teszik, hogy megjelenítse kedvenc dekorációit, vagy akár néhány könyvet is elhelyezhet rajta.

A TV kompozíciónk minőségi anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A TV állvány és az üvegpolcok kombinációja tökéletesen harmonizál a modern nappali bútorokkal.

Rendelje meg most a TV kompozíciónkat, és élvezze a modern és elegáns élményt otthonában!


TV kompozíció, Tükrös TV komód

Bemutatótermünk 

Bútoraink kiválasztásában segítünk Önnek, hogy megtalálja a legjobb megoldást a helyiség stílusához és funkciójához. Rendelkezünk számos mérettel, szövettel és színválasztékkal, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb darabot. Ha pedig személyesen is szeretné megtekinteni termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe, ahol egy 1500 nm-es kiállítási területen várjuk Önt.


RENDEZZE BE VELÜNK OTTHONÁT

Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!