NORA(dms) Luxus modern komplett ülő és étkező bútor komóddal és tv komóddal!

NORA(dms) Luxus modern komplett ülő és étkező bútor komóddal és tv komóddal!


Árakról és méretekről érdeklődjön elérhetőségeinknél!

0 Ft


Leírás

NORA(dms) Luxus modern komplett ülő és étkező bútor komóddal és tv komóddal!


TV komód


Komód

Add egy luxusos érintést otthonodnak ezzel a modern komplett ülő- és étkezőbútor szettel, amely tartalmaz egy komódot és egy TV komódot is! Ez a bútor szett egyedülálló eleganciával és funkcionalitással rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe.

Az ülő- és étkezőbútor kombinációja tökéletes választás azoknak, akik a minőséget és a stílust egyaránt értékelik. Az ülő rész tartalmaz egy kényelmes ülőgarnitúrát, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és ergonomikus kialakítással rendelkezik. Az ülőgarnitúra puha párnázatával és kényelmes üléssel biztosítja a maximális kényelmet és kikapcsolódást.

Az étkező rész elegáns és modern étkezőasztalt és székeket tartalmaz. Az asztal tartós és stabil szerkezete biztosítja az étkezésekhez és az összejövetelekhez szükséges stabilitást és helyet. A székek kényelmes ülőfelülettel rendelkeznek, és a bútor szett tökéletes összhangját képezik az ülőgarnitúrával.

A komód és a TV komód praktikus tárolóhelyet nyújtanak, és kiegészítik a bútor szettet a funkcionális szempontból. Ezek a modern és stílusos tárolóegységek ideálisak a tárgyak rendezett és könnyen elérhető módon történő tárolásához.

Ez a luxus modern komplett ülő- és étkezőbútor szett egyedülálló lehetőséget nyújt számodra, hogy otthonodat elegáns és stílusos módon berendezd. Bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, és azonnal feldobja a belső tereket. Ne habozz, válaszd a minőséget és a stílust együtt, és rendeld meg ezt a lenyűgöző bútor szettet még ma!

RENDEZZE BE VELÜNK OTTHONÁT

Luxus modern ülőgarnitúra bútor:


Stil Gallery Bútor
Üzenj nekünk!